Durf gerust te vragen…… | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Links op de foto Diny Kuppen en rechts Marlies Leijsten.
Links op de foto Diny Kuppen en rechts Marlies Leijsten. (Foto: )

Durf gerust te vragen……

  •   keer gelezen

Op dit moment zijn we nog steeds in een situatie dat de normale groepsactiviteiten opgeschort zijn en dat we maar weinig mensen kunnen ontmoeten. Toch gaan er ook veel zaken door; de boodschappen, bezoek aan de huisarts of de fysiotherapie en ook de sociaal werkers van Sociom komen nog steeds op huisbezoek als dat gewenst is.

Diny Kuppen is al 13 jaar WWZ coördinator in Boxmeer, bij wie u met al uw vragen over wonen, welzijn en zorg terecht kunt. De WWZ coördinatoren weten de weg als u vragen heeft over b.v. alarmering, hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging of als u op zoek bent naar meer sociale contacten.

Vanwege de toename aan vragen heeft Diny Kuppen versterking gekregen van Marlies Leijsten. Samen kunnen ze u verder helpen bij uw vragen en komen (zo mogelijk) bij u aan huis voor een persoonlijk gesprek.

Ook de ouderenadviseurs in de gemeente Boxmeer kunnen u met raad en daad bijstaan als u vragen hebt. De ouderenadviseurs zijn actief vanuit een samenwerkingsverband van KBO, SWOGB en Sociom. Zij zijn op de hoogte van de sociale kaart en kunnen u goed verder helpen bij uw vragen. Misschien kent u de ouderenadviseur, die actief is in uw dorpskern en anders kunt u de ouderenadviseurs vinden op de site van de SWOGB of contact opnemen met Dette Koenders.

Verlegen
We merken dat veel mensen verlegen zijn om hun vraag te stellen. Meestal willen we een ander niet lastig vallen of hebben we een drempel om de telefoon te pakken. Dat hoeft echt niet. We komen graag naar u toe en kijken samen met u wat we kunnen betekenen.

Dus mocht u een vraag hebben, bel ons dan gerust!

Diny Kuppen 06-29386266
Marlies Leijsten 06-82127259
Dette Koenders 06-10430039

Of stuur een mail naar teamboxmeer@sociom.nl

Meer berichten