Afbeelding
INGEZONDEN

‘Betreffende de zaak Xhofleer’

Algemeen 2.662 keer gelezen

Met grote verontwaardiging en stomme verbazing volg ik sinds enkele weken de perikelen in en rond het recyclingbedrijf Xhofleer. In januari 2018 werd een inval gedaan bij het bedrijf door politie, justitie en belastingdienst! Met zeer grof geweld! Met (botte?) bijlen (?) werden rolluiken, voordeur en ramen vernield om toegang tot de woning te krijgen.

Toen grote groepen jongeren in het weekend van 23/24 januari huishielden in grote steden, tot plunderingen toe, hun woede uitend n.a.v. de avondklok, sprak heel Nederland er schande over. Althans, de mainstream media. Maar als volgens de wet iemand verdacht word van illegale activiteiten, mag ineens een zelfde soort geweld gebruikt worden om in te breken in ‘n privéwoning van ‘n 85-jarige vrouw, namelijk moeder van de heer Xhofleer! Zij heeft in datzelfde jaar ‘n hersenbloeding gekregen, ernstige afasie, waardoor ik nu met haar geen verbaal contact kan maken! Daarbij nu ook hartklachten. Ze heeft nu 24/7 zorg nodig. En de burgemeester van Cuijk houdt vast aan huuropzegging van haar woning, om de heer Xhofleer op de knieën te krijgen, terwijl hij allang is vrijgesproken van de aanklachten. En dit alles in coronatijd, waarin de overheid de mond vol heeft van ouderenzorg!

Ik heb ernstige twijfels of mevrouw Xhofleer de spanning overleeft tot april, wanneer de zaak weer voor de rechter komt. Gaat u dan nog door, meneer de burgemeester? Gaat u over lijken om uw zin te krijgen? Wat is uw ambitie? Wat wilt u in godsnaam bereiken? Een stukje grond vrijmaken? Denkt u dat er olie in de grond zit, of goud? Moeten er weer huizen gebouwd worden? Ik heb eerder de indruk dat u ‘n lintje wilt verdienen voor ‘eerste burgemeester in Nederland die zijn gemeente drugsvrij krijgt’. Het lijkt me dat u nog steeds verdenkingen koestert naar de praktijken van de heer Xhofleer en zijn bedrijf/familie. In dat geval wordt het tijd uw hoofd leeg te maken door middel van meditatie! Ik wil u graag helpen deze weg te bewandelen voordat u in het drijfzand terecht komt waarin menig politicus die zich schuldig voelt in de toeslagenaffaire zich nu bevindt.

Joke Lantman, Cuijk

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant