Afbeelding
Foto: SK-Media

Meerdere incidenten zorgen woensdag voor veel file op A73

Algemeen 1.793 keer gelezen

REGIO | Een aantal incidenten heeft woensdag voor meerdere kilometers file gezorgd op de A73 richting Venray. Omstreeks 16:00 uur zorgde een kop en staart botsing ter hoogte van Groeningen voor enige vertraging. Eerder die middag ontstond ook al een file van enkele kilometers in verband met een incident ter hoogte van Vierlingsbeek. 

Bij de kop en staartbotsing was onder andere een lijkwagen betrokken. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. Ook of er mensen gewond zijn geraakt is niet bekend.

Eerder die middag, omstreeks 13:00 uur, ontstond er iets verderop de A73, ter hoogte van Vierlingsbeek, ook al een file. Eén rijbaan in de richting van Venray werd afgesloten in verband met een incident. Omstanders beweerden dat er iemand van de brug zou zijn gesprongen. Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen. De politie heeft vooralsnog niets over het incident bevestigd.


De file was op een gegeven moment 2,7 kilometer lang. - SK-Media

Verderop
Ook verderop de A73, ter hoogte van Wijchen, ontstond eind van de middag een file. Dit was het gevolg van een vrachtwagen die tegen de vangrail aan was gereden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant