Nieuwe locatie Rabobank Gennep | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Het kantoorpand in Gennep is verkocht.</p>

Het kantoorpand in Gennep is verkocht.

(Foto: Google Streetview)

Nieuwe locatie Rabobank Gennep

  •   keer gelezen

GENNEP | Het kantoorpand van de Rabobank aan de Zandstraat in Gennep is verkocht. Per 1 maart zal de Rabobank uit het pand vertrekken. 

Het kantoor in Gennep werd nog maar voor een heel klein deel gebruikt. De directie en het overgrote gedeelte van de medewerkers zijn gehuisvest in het adviescentrum aan de Zuster Bloemstraat in Beugen. Daardoor had het kantoor in Gennep alleen nog een baliefunctie voor een kleine groep klanten. De meest duurzame oplossing was daarom om het pand te verkopen aan een partij die een betekenisvolle maatschappelijke en/of economische invulling aan het pand en de locatie wil geven.

De huidige coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat sinds medio 2020 het servicekantoor in Gennep beperkt geopend was. Mede ingegeven door corona en de verbetering van onze digitale dienstverlening weten klanten ons online steeds beter te vinden. Zodra de coronamaatregelen het toelaten, zal de Rabobank in Gennep haar dienstverlening op een andere locatie voortzetten. ,,De Rabobank blijft zeker als bank in Gennep zodat onze klanten gewoon bij ons terecht kunnen’’, zegt directievoorzitter Aernout van der Does.

Omdat Rabobank ook in deze tijd haar klanten zo goed mogelijk wil blijven helpen is op dit moment het adviescentrum in Beugen voor urgente bankzaken volgens de reguliere openingstijden geopend. Gesprekken met een adviseur vinden bij voorkeur online of via telefoon/chat plaats. Telefonisch is de Rabobank bereikbaar op (088) 722 66 00. Via de Rabo App en Online Bankieren (onderin bij contact) kunt u snel en gemakkelijk chatten met een adviseur. Verder kunnen ook veel bankzaken eenvoudig zelf via de Rabo App of via Online bankieren geregeld worden.

Meer berichten