Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Gevers IT is gevestigd hier aan de Ovenberg in Milsbeek.
Gevers IT is gevestigd hier aan de Ovenberg in Milsbeek. (Foto: Google Streetview)

Hoogste VISMA partnerstatus voor Milsbeeks Gevers IT

  •   keer gelezen

MILSBEEK | Tijdens de online Visma Partner Awards Show van 11 februari 2021 kreeg Gevers IT uit Milsbeek de officiële status ‘Visma Expert Center’. Visma Nederland kent deze status toe aan Visma partners met de grootste deskundigheid (certificeringen), de hoogste klanttevredenheid en licentievolumes. Visma Internationaal levert software om bedrijfsprocessen te digitaliseren voor het MKB, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector en is actief in Scandinavië, de Benelux, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. 

Gevers IT is sinds 2003 gevestigd in ‘De Vuurvogel’ aan de Ovenberg in Milsbeek en telt negen medewerkers. Wereldwijd verzorgde het bedrijf reeds 1500 installaties. Gevers IT is vooral actief in Accountancy, Automotive, Industry en Logistics. Deze Expert Center status is een kroon op het werk van Gevers IT.

Met meer dan 11.000 medewerkers, 1 miljoen klantcontracten en een netto-omzet van 1.526 miljoen euro in 2019 is Visma een van Europa’s toonaangevende softwarebedrijven. Visma is titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams. Visma Software BV in Nederland is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië. Al meer dan 40.000 organisaties in het MKB, de grootzakelijke en semipublieke sector werken met deze software. Het portfolio bevat ondermeer AccountView, Visma.net ERP, Visma eAccounting, Visma Project Management, Visma Teleboekhouden, Mamut One, Brincr en Davilex.

“Gevers-IT ondersteunt de klant altijd vanuit een warme persoonlijke relatie en met duidelijke taal op de inhoud. Klanten zijn daarom super tevreden over de kwaliteit van dienstverlening van Gevers-IT en de Visma Expert Center status past perfect“ aldus Bart Willemsen - Customer Success Director - Visma Software BV

Tom Oostervink - Partner Accountmanager - Visma Software BV: “-Kennis, passie en hands-on mentaliteit- Met deze kernwaarden geeft Gevers-IT financiële en logistieke afdelingen de juiste grip. De stap naar Expert Center status is de kroon op het werk. Gevers-IT hoort in het topsegment van Visma partners thuis.” 

Meer berichten