Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek

Wie geeft Millse senioren een lesje Frans of Spaans?

  •   keer gelezen

MILL | Het Senioren Hobby Centrum (SHC) – Mill is een organisatie die talent niet verloren wil laten gaan. Daarom zijn ze op zoek naar mensen (jong-oud) die de Franse of Spaanse taal kunnen doceren aan diverse geïnteresseerden die zich hiervoor al aangemeld hebben. Conversatie, dus communicatie, is het belangrijkste doel. 

Het SHC komt graag in contact met vrijwilligers die het leuk vinden om 1 of 2 keer per maand zijn - haar kennis met anderen te delen. Dag-of avonddeel en aantal uren in overleg. Start verwacht ( gezien pandemie corona) medio sept. 2021. Zoals bij de andere taalgroepen van het SHC ( Engels-Duits) is het de bedoeling dat de teamleider en de deelnemers samen overleggen wat men wil, en waar behoefte aan is. “Bent u die vrijwilliger ( ook mooie uitdaging voor studenten!) die ons verder kan helpen, laat het even weten. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u meer vertellen.”

Voor meer info: Marian Govers -Jilesen Tel. 06.11072394 email marian@govers-jilesen.nl Voor meer info SHC, zie www.seniorenhobbycentrum.nl

Meer berichten