Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Johan Hermanussen en Marc Oudenhoven</p>

Johan Hermanussen en Marc Oudenhoven

Boxmeerse raadsleden sluiten aan bij Liberaal LVC

  •   keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Marc Oudenhoven en Johan Hermanussen, twee raadsleden van de lokale coalitiepartij VDB/LO uit Boxmeer, hebben besloten toe te treden tot Liberaal LVC. 

Na uitvoerige en prettige gesprekken met Liesbeth van Heeswijk (lijsttrekker) en Maarten Jilisen (campagneleider) hebben Marc en Johan besloten het team van Liberaal LVC te versterken. Beiden geven aan een goed gevoel bij de cultuur en uitgangspunten van deze lokale partij en haar mensen te hebben.

‘We zijn zeker niet over 1 nacht ijs gegaan. Zo’n beslissing neem je niet zomaar. Alles afwegende verwachten wij via Liberaal LVC de belangen van de huidige gemeente Boxmeer en haar dorpen in de nieuwe gemeente goed naar voren te kunnen brengen en kleur te geven,’ verklaart een zelfbewuste Marc Oudenhoven uit Vierlingsbeek.

‘Het voelt als thuiskomen in een omgeving waarin je je direct prettig voelt en waarbij je merkt dat iedereen de schouders er onder wil zetten om samen voor een prachtig resultaat te gaan voor onze inwoners,’ geeft de enthousiaste Johan Hermanussen uit Maashees aan.

Lijsttrekker Liesbeth van Heeswijk is vanzelfsprekend zeer content met deze uitbreiding van haar team. ‘Dit geeft een enorme boost, zorgt voor een hele mooie verbreding van onze achterban en een geweldige versterking van ons team door de ervaring die Marc en Johan als Boxmeerse raadsleden meenemen. Vanuit het Millse is er ook al een stevige afvaardiging. Nu de gemeente Sint Anthonis nog, want we willen geen besluiten nemen óver inwoners maar mét !!

Marc en Johan willen op een ordentelijke en waardige manier hun raadsperiode in gemeente Boxmeer voltooien. Verder gesprekken zullen uitwijzen hoe dit vorm gaat krijgen. ‘Daarna gaan we met Liberaal LVC een hele mooie toekomst voor onze nieuwe en mooie gemeente Land van Cuijk tegemoet’, aldus Marc en Johan.

Meer berichten