Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Foto: Katrien Design

Inspiratiedagen Tuincentrum Jan van de Hulsbeek

  •   keer gelezen

WANROIJ | Tuincentrum van de Hulsbeek en Carla Rovers organiseren na groot succes wederom de tuininspiratiedagen! Wil jij iets aan je tuin veranderen, maar weet je niet hoe? Soms kan met een kleine ingreep een groots effect bereikt worden. "Graag help ik je!"

Op 6 maart, 3 april, 18 september en 2 oktober worden er weer, als de coronaregels het toelaten, Tuininspiratiedagen georganiseerd bij Tuincentrum van de Hulsbeek, Oosteind 1 in Wanroij. Tuinarchitect Carla Rovers geeft antwoord op al jouw tuinontwerp vragen. Carla: ‘Samen schetsen en inspireren, dat is de insteek.’

Tuincentrum van de Hulsbeek is de perfecte start voor een tuinmetamorfose. Persoonlijk advies staat er hoog in het vaandel. Combineer dit met een grote expertise in onder andere vijvers, hovenierswerk en een bijzonder uitgebreid assortiment unieke planten, en je snapt dat Carla graag langskomt,

Meenemen
Belangrijk om mee te nemen is allereerst een plattegrond op schaal. Carla: "Dit is de onderlegger waarop we gaan schetsen. Zorg dus dat deze groot genoeg is (schaal 1:100 of 1:50). Wat moet erop staan: de perceelsgrenzen, de woning met belangrijke deuren en ramen en eventueel de boom, berging e.d. die je graag wil laten staan." Daarnaast zijn foto's van de tuin en eventueel een moodboard belangrijke zaken om niet te vergeten. Veel inspiratie en ideeën over hoe jij jouw droomtuin kunt realiseren, zijn ook geen overbodige luxe om te mee nemen.

Kosten? Geef aan hoe groot je tuin is en Carla zorgt voor de planning. De kosten zijn € 35,00 per 30 á 45 minuten. De ingeplande tijd is afhankelijk van je vraag.

Aanmelden
"Zien wij je op een van de bovenstaande datums? Je kunt aangeven dat je mee wilt doen via info@carlarovers.nl , geef je telefoonnummer door, dan bel ik je terug voor een afspraak."

Iedereen die zich heeft aangemeld krijgt van Carla een formulier toegestuurd met vragen over de wensen: "hoe je de tuin wilt gaan gebruiken en welke sfeer je het liefst wilt zien." Stuur dit formulier vervolgens ingevuld terug. Hierdoor kan tijdens de sessie sneller over gegaan worden naar het schetsen. Men kan tijdens deze dagen ook een afspraak maken voor een gratis oriëntatiegesprek thuis.

Meer berichten