Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Foto: SK-Media

Verkiezingsbord Mill wit geverfd en voorzien van kritische coronaposter

  •   keer gelezen

MILL | In Mill lijkt er iemand zich in geen van de politieke partijen op de kieslijst te kunnen vinden. Vrijdag 5 maart keken Millenaren namelijk aan tegen een hagelwit bord, waar voorheen nog diverse posters van politieke partijen hingen. In de loop van de ochtend is op het bord, te vinden op Bernhardstraat in Mill, een poster geplakt met daarop een kritische tekst tegenover de coronamaatregelen. 

De tekst luidt: ‘Niemand is verder van zijn natuur verwijderd dan diegene die gelooft dat het immuunsysteem kan worden versterkt door het dragen van mondmaskers of het inspuiten van chemicaliën.’ Omdat politieke partijen vrij zijn het bord opnieuw te beplakken, is het mogelijk dat de tekst niet lang te lezen zal zijn.

Wie het bord wit heeft gemaakt, en of dit dezelfde persoon is achter de anti coronaposter, is bij de gemeente niet bekend. Ook de daadwerkelijke intenties van de vandaal zijn niet duidelijk. Gemeente Mill en Sint Hubert spreekt over puur vandalisme. Momenteel is enkel het bord aan de Bernhardstraat ten prooi gevallen aan het vandalisme.  

Meer berichten