Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Foto: ZooParc Overloon

ZooParc Overloon neemt gouden ANWB award in ontvangst

  •   keer gelezen

OVERLOON | ZooParc Overloon heeft de prestigieuze gouden award voor Leukste Uitje van Noord-Brabant in ontvangst mogen nemen. De felbegeerde prijs, uitgereikt door ANWB Eropuit, onderstreept hoe goed de dierentuin scoort op zaken als prijs/kwaliteit, sfeer, klantvriendelijkheid, faciliteiten en het aanbod. 

“Wij zijn ontzettend trots op deze mooie prijs en willen ANWB Eropuit bedanken voor de nominatie van ons park” schrijven de Overlooners op hun Facebookpagina “Uiteraard willen wij ook iedereen bedanken die op ZooParc heeft gestemd en het dus mogelijk heeft gemaakt deze prijs te winnen!”

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht. De zilveren award ging net als in het voorgaande jaar naar museum Klok & Peel. De bronzen award ging naar Dierenrijk in Mierlo. Juist in deze bijzondere tijd, is het winnen van een prijs voor de genomineerde uitjes een extra opsteker.

Meer berichten