Afbeelding

Sophie de Best verruilt Mill voor Grave

Politiek 21 keer gelezen
MILL / GRAVE - Sophie de Best, nu nog raadsgriffier van de gemeente Mill en St Hubert, vertrekt waarschijnlijk per 1 juni naar zustergemeente Grave, waar ze dezelfde functie gaat bekleden.

De 43-jarige Sophie de Best, die woonachtig is in Boxmeer, is sinds 1 juni 2008 als griffier in dienst van Mill en St Hubert. Daarvoor was ze vier jaar werkzaam bij de gemeente Meerlo-Wanssum, eerst ter ondersteuning van het managementteam en later als plaatsvervangend griffier.

[image=298495]

Met enige weemoed verruilt ze het gemeentehuis in Mill met het stadhuis in Grave. “Ik heb altijd en nog met veel plezier in Mill gewerkt met een ambitieuze en constructieve gemeenteraad en binnen een leuk team.”
Met haar overstap naar de buurgemeente Grave zoekt De Best een nieuwe uitdaging. Ze noemt de nieuwe werkomgeving, nieuwe gemeenteraad en nieuwe dossiers. “Dat biedt mogelijkheden tot persoonlijke en vakgerichte doorontwikkeling”, zegt Sophie de Best. Ze wil ook graag de Graafse raad en haar ambities leren kennen en daar een positieve bijdrage aan leveren.
Over het geheel vindt ze het prettig om binnen het Land van Cuijk werkzaam te blijven, mede vanwege de toegenomen samenwerking. “Het is boeiend proces waarin de afgelopen jaren belangrijke stappen gezet zijn. En het is ook prettig ook om met de werkorganisatie Cuijk-Grave-Mill te blijven werken.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant