Bierliefhebber Toine Crone levert de exclusieve speciaalbiertjes in mooie kratjes van gerecycled hout.
Bierliefhebber Toine Crone levert de exclusieve speciaalbiertjes in mooie kratjes van gerecycled hout.

Vortummer opent bierwebshop met exclusief speciaal bier

Algemeen 1.307 keer gelezen

VORTUM-MULLEM | Toine Crone uit Vortum-Mullem is een bierwebshop gestart met zeer exclusieve donkere speciaal bieren. Toine: “De webshop is ontstaan uit mijn liefde voor speciaal bier. Sinds 2018 brouw ik bier in de schuur en heb ik een opleiding gedaan om bieren goed te proeven en heb ik mijn kennis over bier verder vergroot. Mijn doel is om inwoners uit de regio kennis te laten maken met heerlijke bijzondere speciaal bieren. Niet van mezelf, maar van gerenommeerde brouwerijen over de gehele wereld. De eerste bestellingen zijn gedaan en dat leverde hele leuke reacties op. Ik geniet er echt van als anderen zo genieten” aldus Toine Crone, die zijn baan als project manager bij Wassink Autogroep combineert met het ondernemerschap.

De naam van de webshop luidt www.bierbarrel.nl. Barrel verwijst naar barrel aged bieren. Dit zijn bieren die gerijpt zijn op houten vaten die eerder ook whisky, bourbon, rum of wijn bevatte. Dit zijn veelal exclusieve bieren die in kleine oplages gemaakt worden. 

Crone: “De bieren zijn soms zo exclusief, dat op echt op is. Dat is wel jammer, maar ook leuk omdat ik op zoek moet blijven gaan naar bijzondere speciaal bieren. Je mag dan ook een wisselend assortiment van heerlijke bieren verwachten op de website. Bij afhalen in Vortum-Mullem en brengen van het speciaal bier krijgen klanten het bier geleverd in een mooi kratje van gerecycled hout. Voor inwoners van de gemeente Boxmeer is levering van het bier in overleg mogelijk. Het is een kleine moeite om als ik in de buurt ben, een pakketje af te leveren. Uiteraard is versturen ook mogelijk. Dat gebeurt in speciale verzenddozen, waarbij de bestelling verzekerd is tegen o.a. breuk en schade. Gebeurt er onverhoopt iets met de bestelling, krijgt de klant altijd nieuw bier.”

Bierbarrel.nl is een webshop en geen fysieke winkel. Het is niet mogelijk om bierbarrel.nl in Vortum Mullem te bezoeken. Wel is het mogelijk een bestelling af te halen op de Sint Cornelisstraat 11. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant