Op de foto: van links naar rechts Samantha Regeer - Sociom, Michelle van Kruijsbergen – Sociom, Maarten Linders – Mondtotmond reclame
Op de foto: van links naar rechts Samantha Regeer - Sociom, Michelle van Kruijsbergen – Sociom, Maarten Linders – Mondtotmond reclame

Hij is er: een speciaal magazine voor én over vrijwilligers!

Algemeen 238 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Het jaar 2021 staat in het teken van de Vrijwillige Inzet. Onder het motto: ‘Mensen maken Nederland’ worden vrijwilligers in het zonnetje gezet en krijgt vrijwilligerswerk extra aandacht. Een relevant thema, want vrijwilligers zijn onmisbaar in onze samenleving. Vooral in deze tijd. Daarom draagt Sociom hier graag een steentje aan bij! En wat voor een steentje.

Met het uitbrengen van een speciaal magazine neemt de organisatie lezers mee in de wereld van vrijwilligerswerk. Het is de moeite van het lezen zeker waard, want het staat boordevol hartverwarmende en interessante verhalen. Voetbalster Kika van Es komt aan het woord, je vindt er inspirerende columns én een winactie van de Boxmeerse Guido Weijers. Na het lezen van dit magazine zie je hoe leuk en veelzijdig het is om vrijwilligerswerk te doen en hoeveel voldoening het geeft. Want het is zo mooi om te zien wat je voor een ander kunt betekenen.

Maarten Linders, vormgever van het magazine, had de eer om de eerste exemplaren uit te reiken. Alle inwoners uit Land van Cuijk en West Maas en Waal ontvangen het magazine op de deurmat. Mis het niet!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant