Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Foto: Martijn Schwillens

Coop Cuijk en klanten samen in actie voor sport en spel op school

  •   keer gelezen

CUIJK | Van maandag 19 april tot en met zondag 23 mei kunnen klanten bij Coop Cuijk meesparen voor gratis sport- en spelmaterialen voor basisscholen in de buurt. Coop Supermarkten organiseert dit jaar – nadat de campagne vorig jaar niet door kon gaan in verband met de coronacrisis – opnieuw de succesvolle en veelgeprezen Doekoe-scholenactie, in samenwerking met Arla Foods en Unilever.

Een recordaantal basisscholen heeft zich dit jaar aangemeld voor de vijfde editie van de Doekoe-scholenactie, met dit jaar als thema ‘Pingel Doekoe binnen voor jouw school’. Ruim 950 scholen doen mee. In Cuijk kan er voor 4 scholen gespaard worden voor een ruime variatie sport- en spelmaterialen; van voetballen en pionnen tot skippyballen en stoepkrijt. Voor basisschoolkinderen van alle leeftijden.

Tijdens de Doekoe-scholenactie ontvangen klanten van Coop bij aankoop van geselecteerde actieproducten zogenaamde Doekoe-munten. Deze kunnen zij – in hun lokale Coop-winkel – doneren aan scholen uit de buurt. Hoe meer munten, hoe hoger het bedrag dat de scholen aan het eind van de actie aan sport- en spelmaterialen mogen besteden. Daarnaast maken alle deelnemende scholen kans op een speeltoestel van Nijha, ter waarde van 8.000 euro. De school die het hoogste bedrag binnen haalt, wint. Gerald Peters, supermarktmanager Coop Cuijk: “Sport en spel zijn belangrijk voor een goede en gezonde ontwikkeling van kinderen. Met deze actie hopen we in eigen buurt ’t verschil te maken, door kinderen aan te sporen om samen te spelen en bewegen. Tijdens én buiten schooltijd!”

Kijk voor meer informatie op www.coop.nl/doekoe.

Meer berichten