Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Het Genneps Kunstfestival vormt al jaren een belangrijk en goed bezocht onderdeel van het SumMmertimeprogramma. </p>

Het Genneps Kunstfestival vormt al jaren een belangrijk en goed bezocht onderdeel van het SumMmertimeprogramma.

(Foto: )

Kunstenaars gezocht voor Genneps Kunstfestival

  •   keer gelezen

GENNEP | Het coronavirus zorgde er vorig jaar voor dat Stichting SumMmertime een pas op de plaats moest maken. Alle activiteiten waaronder het Kunstfestival in het Gennepse centrum werden afgeblazen. Dit jaar ziet het er naar uit dat als de coronamaatregelen het toelaten er wat meer mogelijk is. Organisatie SumMmertime heeft vooruitlopend op die beslissing op zaterdag 4 september op het Ellen Hoffmannplein het Kunstfestival gepland. Creatievelingen met interesse kunnen zich nog aanmelden.

Een deel van het dagprogramma is inmiddels al bekend. Vanaf 14.00 uur komt de 3-mans formatie Deun van Seun het publiek op de Markt vermaken met hun unieke en aanstekelijke sound. Op het Ellen Hoffmannplein zal singer songwriter Anouk Balins met haar ballades en vrolijke liedjes de sfeer verhogen. Voor het avondprogramma staat op veler verzoek de Feliciano’s gepland. Inmiddels heeft een aantal beeldend kunstenaars zich al voor dit Kunstfestival aangemeld maar er is nog plaats voor meer deelnemers.

Kunststroom
Het Genneps Kunstfestival vormt al jaren een belangrijk en goed bezocht onderdeel van het SumMmertimeprogramma. In samenwerking met De Kunststroom slaagt SumMmertime er elk jaar in een aantal zeer diverse beeldend kunstenaars naar Gennep te trekken voor een aantrekkelijk Kunstfestival in hartje Gennep. Vorig jaar was het coronavirus spelbreker zodat alle activiteiten geen doorgang konden vinden. Dit jaar hoopt de SumMmertimeorganisatie met een muzikaal en cultureel programma het Genneps centrum weer op de regionale kaart te zetten.

Aanmelden
Voor dit Kunstfestival, dat van 11.00 tot 17.00 uur op het Ellen Hoffmannplein staat gepland, kunnen zich nog kunstenaars aanmelden. Dit kan door een mailtje te sturen naar dekunststroom@outlook.com

Alle kunstenaars die zich voor de eerste keer aanmelden, worden eerst geballoteerd door de commissie.

Meer berichten