Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
De rotonde Wanroijseweg-Meulenveldt wordt afgesloten wegens werkzaamheden.
De rotonde Wanroijseweg-Meulenveldt wordt afgesloten wegens werkzaamheden. (Foto: Google Streetview)

Millse rotonde wordt afgesloten wegens werkzaamheden

  •   keer gelezen

MILL | In verband met werkzaamheden wordt de rotonde Wanroijseweg – Meulenveldt in Mill afgesloten voor doorgaand verkeer. De onderhoudswerkzaamheden vinden plaats van donderdag 29 april 2021, 7:00 uur tot en met zondag 2 mei 2021, 20:00 uur. Het verkeer dient rekening te houden met omleidingen en eventuele overlast. Gedurende de werkzaamheden zal de Aldi supermarkt bereikbaar blijven.

De rotonde is toe aan een onderhoudsbeurt. In het asfalt van de rotonde en op de aansluitende wegen zijn plaatselijk verzakkingen en spoorvorming waar te nemen. Om de veiligheid en bereikbaarheid van de rotonde en de aansluitende wegen te waarborgen moet de oude asfaltdeklaag worden vervangen. Ook wordt de overrijdbare rammelstrook in het middeneiland vervangen.

Aanliggende bedrijven en woningen blijven bereikbaar. Dit geldt ook voor de Aldi en het daar aanwezige parkeerterrein. Alleen tijdens de asfalteringswerkzaamheden op zondag 2 mei 2021 kan geen gebruik worden gemaakt van het parkeerterrein. Klanten worden dan opgevangen door een verkeersregelaar. Men wordt te voet begeleid naar de Aldi. Parkeren kan dan in de nabijheid van het parkeerterrein.

Meer berichten