Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek

Open training bij De Bekse Klinkertjes

  •   keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Het dansseizoen van De Bekse Klinkertjes loopt ten einde. Een seizoen, waarin corona bepaalde, dat wedstrijden niet doorgingen, optredens werden gecanceld en dat we thuis moesten blijven. Met het nieuwe seizoen in het vooruitzicht organiseren De Bekse Klinkertjes op woensdag 5 mei een open training.

“Online trainen werd het alternatief” blikken De Bekse Klinkertjes terug op het afgelopen coronajaar. “De leden hebben dit fantastisch gedaan. We mogen alweer een tijdje buiten trainen en maken hiervoor dankbaar gebruik van het sportpark van Volharding en op hele slechte dagen van de schuur van de familie Arts en Jans. Elkaar zien en persoonlijk begeleiden is toch het allerleukste. En dát dansen leuk is, willen we graag laten zien!”

Met goede moed organiseert de dansvereniging op Sportpark Soetendaal in Vierlingsbeek een open training om het nieuwe seizoen in te luiden. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom op sportpark Soetendaal in Vierlingsbeek van 13.30 uur tot 15.00 uur. Voor jongens en meiden vanaf 13 jaar start de open les om 15.15 uur van 16.45 uur. De Bekse Klinkertjes: “Tijdens deze open les maak je kennis met de danssport, waarin dansen, lenigheid en acrobatiek centraal staat, maar ook wordt aandacht besteed aan de make-up en de haardracht, net als tijdens een wedstrijd.”

Meedoen is gratis. In verband met de coronamaatregelen is aanmelden wel een vereiste. Dit kan door te mailen naar secretariaatbekseklinkertjes@gmail.com of via www.bekseklinkertjes.nl.

Meer berichten