Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Wat is jouw mening over de nieuwe gemeente Land van Cuijk?</p>

Wat is jouw mening over de nieuwe gemeente Land van Cuijk?

BURGERPANEL

Hoe denk jij over de nieuwe gemeente Land van Cuijk? Laat het weten!

  •   keer gelezen

LAND VAN CUIJK | In een sneltreinvaart stevenen gemeenten Boxmeer, Cuijk, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis af op de gemeentelijke herindeling op 1 januari 2022. Woensdag 7 april werd bekend gemaakt dat ook Grave middels een versnelde procedure aan boord stapt en deel uit gaat maken van gemeente Land van Cuijk. Over zowel de herindeling, de toetreding van Grave als de gemeenteraadsverkiezingen zijn ongetwijfeld talloze meningen. Wat is de jouwe? Laat het ons weten!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening over de gemeentelijke herindeling. Geloof jij in de kracht van samenwerken? Of ben je juist bang dat de afstand tussen burger en gemeenteraad te groot wordt? In hoeverre denk je dat het een meerwaarde is dat Grave alsnog toetreedt tot de nieuwe gemeente? Is Boxmeer de meest geschikte locatie voor het gemeentehuis? Geef je mening!

Toponderzoek
Het Land van Cuijk heeft een actief burgerpanel. Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan hier zijn of haar mening geven over talloze actuele onderwerpen. De Maas Driehoek is hiervoor een samenwerking aangegaan met onderzoeksbureau Toponderzoek.

Meer berichten