Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Arthur Baudet
Arthur Baudet (Foto: )

Arthur Baudet gekozen tot lijsttrekker VVD Land van Cuijk

  •   keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Voor de herindelingsverkiezingen in het Land van Cuijk heeft de VVD gekozen voor Arthur Baudet, momenteel raadslid voor de partij in de Cuijkse gemeenteraad. Tijdens een gezamenlijke ledenvergadering op maandag 3 mei kon Arthur rekenen op de steun van leden uit alle vijf huidige gemeenten. Hiermee zet de liberale partij de eerste stappen in de samenstelling van een kandidatenlijst. 

“Het is enorm eervol dat de leden mij hebben gekozen voor het lijsttrekkerschap. Ik kijk er naar uit om samen met alle enthousiaste liberalen onze partij op de kaart te zetten” stelt de kersverse lijstrekker. “Dat gaan we doen door zoveel mogelijk met de mensen in het Land van Cuijk in gesprek te gaan en vanuit die gesprekken de informatie op te halen waarmee we straks in de raad aan de slag kunnen. Bij herindelingsverkiezingen is het altijd essentieel om de focus te leggen op de belangen en ontwikkelingen in alle kernen en wijken. Door als gemeenteraad samen op te trekken met de inwoners ontstaat er een nog sterkere gemeenschap in onze nieuwe gemeente.”

Arthur Baudet ziet zichzelf vooral als een verbinder en teamspeler die betrokken is bij de regio en zich graag daarvoor wil inzetten. Arthur is iemand met een breed netwerk in het verenigingsleven. Zo is hij voorzitter geweest van voetbalvereniging VCA in Sint Agatha, en bestuurslid van JVC Cuijk. Verder is hij voorzitter van Cuijk Verrassend, een promotieteam voor de gemeente Cuijk en mede-organisator van het jaarlijkse evenement Bierfestival Proef Lokaal.

Arthur Baudet heeft vanuit zijn wethoudersperiode veel contacten met andere bestuurders, ondernemers en ontwikkelaars in het Land van Cuijk.

Meer berichten