Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p><em>Thijs Hendrix en Antoon van den Berg nemen Wimke de K&ouml;rver Erepenning en oorkonde in ontvangst.</em></p>

Thijs Hendrix en Antoon van den Berg nemen Wimke de Körver Erepenning en oorkonde in ontvangst.

(Foto: Gemeente Boxmeer)

Hendrix Genetics ontvangt Wimke de Körverprijs

  •   keer gelezen

BOXMEER | De directie van Hendrix Genetics ontving woensdag 5 mei de Wimke de Körverprijs. Burgemeester Van Soest reikte de ondernemersprijs uit aan de directie van het bekende Boxmeerse fokbedrijf. 

Hendrix Genetics is gespecialiseerd in het fokken van verschillende diersoorten waaronder diverse vogel- en vissoorten. Door de genetische kwaliteiten van de dieren te bestuderen haalt Hendrix Genetics de beste kwaliteiten in de dieren naar boven. De Wimke de Körver Erepenning is toegekend vanwege het innovatief en doortastend ondernemerschap van Hendrix Genetics. Ook heeft het bedrijf nationale en internationale bekendheid aan Boxmeer gegeven. Daarnaast levert het een wezenlijke bijdrage aan de maatschappelijke en economische structuur van de gemeente Boxmeer. 

Thijs Hendrix: “Graag zou ik deze onderscheiding willen opdragen aan alle collega’s en oud collega’s in Nederland en daarbuiten die ons mooie bedrijf mee hebben opgebouwd, en aan alle mensen die zich hebben ingezet voor de ontwikkeling van de bedrijven die de historische basis vormen van onze onderneming. Alhoewel ons bedrijf pas in 2015 is opgericht zijn er toch een heleboel onderdelen binnen ons bedrijf die al meer dan 100 jaar bestaan”. 

Het is de tweede keer dat deze onderscheiding werd uitgereikt. In januari 2018 is deze prijs uitgereikt aan Marel Poultry in Boxmeer.

Meer berichten