Een dag volop cultuur, historie, natuur, gastvrijheid en activiteiten op het Verrassend Platteland van Cuijk.
Een dag volop cultuur, historie, natuur, gastvrijheid en activiteiten op het Verrassend Platteland van Cuijk. Foto:

Weet je nog…. dat waren nog eens tijden

Algemeen 375 keer gelezen

REGIO | Veel herkenbare spullen en muziek uit vervlogen tijden roepen herinneringen op en veel verhalen borrelen naar boven. De mooiste verhalen worden verteld over belevenissen van vroeger.

Op 16 mei van 11.00 uur tot 17.00 uur gaan we bij Buitenplaats Zevenhutten naar……” dat waren nog eens tijden”………. Weet je nog….

Wat is er te zien en te beleven?
Muziek uit de jaren ’60, ’70 en 80. Rijtuigen uit vervlogen tijden en oldtimer trucks.

Lekkernijen van toen
Bij de koffie of bij de borrel bieden we een lekkernij aan van de smaak van toen. Herkenbaar voor iedereen. Of laat een puntzakje snoep vullen voor onderweg! Wat dacht je van die heerlijke boterwafels, tum-tums, salmiakdrop of kaneelkussentjes. En voor de allerkleinsten een koetjesreep!

Op die dag wordt ook het plattelandsrondje van het Land van Cuijk gehouden, waarbij wij zijn aangesloten. Een dag volop cultuur, historie, natuur, gastvrijheid en activiteiten op het Verrassend Platteland van Cuijk. Bij ieder bedrijf wordt een gratis activiteit aangeboden. Je kunt de route van Ons Plattelandsrondje via wandelen, te fiets of met de auto volgen. U kunt op elke locatie starten.

Op www.onsplattelandsrondje.nl kun je zien welke bedrijven open zijn en kun je de routes, de fietskaart en alle overige informatie downloaden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant