Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek

Voorjaarsrit 2021: ‘Met koets of paard langs Maas en Raam’

  •   keer gelezen

REGIO | Zondag 16 mei organiseert Paarden- en Ponyvereniging ’t Raamdal een voorjaarsrit. Zowel ruiters als menners kunnen meedoen aan deze rit, die vertrekt vanaf Ruitersportterrein ’t Raamdal, Beerschemaasweg 1, Escharen. Deze rit leidt door mooie gebieden van Land van Cuijk. Er is een korte route van 10 km en een langere route van ca 15 km. 

Uiteraard zal Ruiter- en Menroute “Met koets en paard langs Maas en Raam!” opgenomen worden in de route. Dit uitgebreid netwerk van ruiterroutes in de omgeving van Grave, Cuijk en Mill is gerealiseerd door Stichting Hippisch Festijn Grave. De routes hebben een totale lengte van ongeveer 100 km en zijn voorzien van een knooppuntensysteem. De Langenboomse Bossen, Landgoed Tongelaar, de Gasselse Bossen, het Raamdal, maar ook de Kraaijenbergse Plassen kunnen met paard of pony worden verkend. 

Waar de Voorjaarsrit 2021 naar toe gaat? Dat is nog een verrassing. Via foto’s wordt de route voor de deelnemers uitgestippeld. Zouden ze de juiste route weten te vinden? 

Vanwege de Coronamaatregelen zullen groepjes tot maximaal vier ruiters worden toegestaan. 1,5 meter afstand wordt gegarandeerd. Er wordt ruim na elkaar vertrokken, zodat onderweg geen grotere groepsvorming kan plaatsvinden. Onderweg is er een rustmoment en zal gezorgd worden voor een hapje en een drankje, uiteraard Coronaproof.

Wil je ook meedoen? Meld je aan via info@ppvraamdal.nl o.v.v. voorjaarsrit 2021 m.v.v. naam, paard/pony, mennen of ruiter en/of je met meerdere personen deelneemt of alleen.

 Voor niet-leden kost deelname € 10,-. Voor leden PPV ’t Raamdal is deelname gratis.

Meer berichten