Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Doe mee met de Voetbal Poule van De Maas Driehoek.</p>

Doe mee met de Voetbal Poule van De Maas Driehoek.

(Foto: Martijn Schwillens)

Doe mee met de gratis EK poule van de Maas Driehoek!

  •   keer gelezen

REGIO | Als Oranje op het veld staat hebben we ineens 17 miljoen bondscoaches. Iedereen denkt dé winnende opstelling of een gouden wissel te hebben. Maar of het Nederlands elftal met ál die bondscoaches ook Europees kampioen gaat worden? Komt 2021 zij aan zij te staan met 1988? Of gaat een andere voetbalgrootmacht met die felbegeerde beker aan de haal? Doe mee met de Kliknieuws EK poule en maak kans op prachtige prijzen. Deelname is geheel gratis.

De EK Poule is een gezamenlijk spel van Weekblad Regio Oss, Udens Weekblad, Stadskrant Veghel en Nieuwsblad De Maas Driehoek. Deelname is eenvoudig. Je registreert je eenmalig en voorspelt vervolgens de uitslagen van de voorrondes. Dat kan nog tot een uur voor de wedstrijd.

Subpoule
Vergeet niet de subpoule in te vullen, want de prijzen worden verdeeld onder de deelnemers die woonachtig zijn in het lezersgebied van ‘hun eigen’ krant. Lees vooraf goed de spelregels.

Prijzen
Heb jij de meeste punten binnen jouw regio bij elkaar gesprokkeld? Dan loop jij deze zomer rond in een prachtig bedrukt Oranje tenue (t.w.v. €165,- euro), beschikbaar gesteld door Sport 2000 van Neerven uit Boxmeer. Maar ook de nummers twee en drie vallen in de prijzen. De winnaar van de tweede prijs ontvangt een luxe barbecue pakket voor vier personen (t.w.v. €60,- euro) van de Boxmeerse keurslager Meulenpas. De derde prijs is een smakelijke Bonsai Sushibox voor twee personen (t.w.v. €42,50 euro) van PLUS Verbeeten uit Overloon. Ook de vierde plaats valt in de prijzen. Handelsonderneming Kelders Boxmeer stelt namelijk een heuse accuboormachine inclusief toebehoren (t.w.v. €25.-) beschikbaar.

Meer berichten