Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Links Jan Verbeeten van PLUS Verbeeten, geheel rechts Jaap Volman van Bonsai Sushi.</p>

Links Jan Verbeeten van PLUS Verbeeten, geheel rechts Jaap Volman van Bonsai Sushi.

Een smakelijke samenwerking: Bonsai Sushi bij PLUS Verbeeten

  •   keer gelezen

OVERLOON | Kan supermarktsushi net zo lekker zijn als van een restaurant? Absoluut! Bij PLUS Verbeeten in Overloon wordt sinds kort de geweldig lekkere Bonsai Sushi van restaurant Boompjes vers in de winkel bereid. 

Het is een bekend gegeven dat restaurants uiterst creatief zijn geworden in de coronatijd. Het Overloonse Boompjes is hier een klinkend voorbeeld van. De culinaire meesters dachten gedurende de lockdown eens goed na. “Er is weinig écht goede sushi te vinden in de regio. Als wij nou eens sushi zouden aanbieden…”

Dit gedachtespinsel bleek een doorslaand succes. Zodanig dat nu, met het heropenen van de horeca, het een doodzonde zou zijn als de Japanse specialiteit niet meer beschikbaar zou in Overloon en omstreken. “Maar als we dit blijven doen wordt de keuken te klein.”

PLUS Verbeeten sprong te hulp. Het keukentje in de Overloonse supermarkt is prima geschikt om de Oosterse lekkernij vers te bereiden en aan te bieden. “Wekelijks van donderdag tot zondag staan de sushichefs van Bonsai hier heerlijke, verse sushi te maken” legt ondernemer Jan Verbeeten uit. “Op deze manier hebben wij een hele mooie samenwerking gemaakt tussen supermarkt en restaurant.” Nu kan Boompjes zich weer 100% richten op haar vertrouwde kaart maar komt Overloon niet zonder haar geliefde sushi.

Meer berichten