Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Wethouder Bouke de Bruin overhandigt Ollie de Olifant een prachtig nieuwe Land van Cuijk sweater.
Wethouder Bouke de Bruin overhandigt Ollie de Olifant een prachtig nieuwe Land van Cuijk sweater.

Jeugdkwis Kweetut.nl keert terug met geweldig programma voor jeugd Land van Cuijk

  •   keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Alweer de tweede editie van de showkwis Kweetut.nl staat in de agenda. Na een geslaagde eerste versie in april keert de quiz op zaterdagavond 12 juni om 19:30 uur terug met opnieuw een mooi programma vol entertainment en vragen voor de jeugd van de hele gemeente Land van Cuijk.

Net als in de succesvolle eerste editie kunnen kinderen van de middelbare school en groep 8 van de basisscholen zich opgeven via de site www.kweetut.nl. Mascotte Ollie is afgelopen weken ook al op promotietour door het Land van Cuijk geweest. Heb je hem niet live gezien? Kijk dan op instagram bij sjw_rijkevoort. Daar staan leuke promo filmpjes van onze olijke olifant.

Mooie prijzen
De organisatie heeft financiële steun gekregen vanuit alle gemeenten in het Land van Cuijk waardoor deelname gratis is. En er is een prijzenpot die op kan lopen tot maar liefst 1000 euro! Het gaat er bij onze quiz niet om of je slim bent. Meedoen met de vragenronden en challenges levert vooral heel veel lol op. En met lol kun je ook prijzen winnen!

Liveshow
Er zullen via Zoom en live ook enkele artiesten hun opwachting maken in de show! Zanger Menno uit Boxmeer en Jan Volleberg uit Wilbertoord zullen een muzikale bijdrage leveren!

Geef jezelf en je vrienden op via www.kweetut.nl en maak je klaar voor een geweldig leuke avond!

Meer berichten