Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
<p>Desdemona Dance komt met de daverende musical &#39;Achtste groepers huilen niet!&#39;</p>

Desdemona Dance komt met de daverende musical 'Achtste groepers huilen niet!'

Desdemona Dance presenteert: ‘Achtste groepers huilen niet!’

  •   keer gelezen

MILL | Eindelijk kan men komen kijken naar deze mooie ontroerende (kinder) musical in Myllesweerd op 4 juli om 15.00 uur. Een groep kids uit Mill en omgeving gaat het publiek zeker ontroeren met deze voorstelling. 

“De musical leerlingen hebben lang mogen repeteren, ook tijdens de lockdown, maar nu mogen ze dan echt gaan stralen!” aldus organisator Desdemona Dance. Kaarten zijn te bestellen via myllesweerd.nl of via info@desdemonadance.nl en kosten €10.- euro per stuk. Maar wegens corona mag de zaal helaas niet vol dus wacht niet te lang! En de kinderen hopen, na een jaar van wachten, dat iedereen komt kijken!

Het bekende verhaal van Akkie, het meisje dat zo van voetballen houdt, komt nu in een musical vorm naar ‘t Perron! Akkie is een tiener net als ieder ander maar dan wordt ze ziek…erg ziek. Haar klasgenoten bedenken een plan om de voetbal wedstrijd alsnog door te laten gaan….een ontroerend verhaal voor groot en klein. Na het zien van deze show enthousiast geworden...? “Zingen, dansen en acteren doen we elke week bij Myllesweerd!”

Meer berichten