De dames van Skin Corner weten precies hoe ze de huid weer kunnen laten stralen.
De dames van Skin Corner weten precies hoe ze de huid weer kunnen laten stralen. Foto: Skin Corner

Ga coronaproof op vakantie bij Skin Corner

Algemeen 204 keer gelezen

BOXMEER | De bekende Boxmeerse beautysalon Skin Corner zit pas enkele maanden op het Raadhuisplein, maar iedereen voelt zich er al helemaal thuis. Bijzonder, gezien het nieuwe pand juist een vakantiegevoel oproept. Met zonnige acties, producten en behandelingen zijn de dames helemaal klaar voor de zomer. “De nieuwe Treatment Experience biedt je zelfs de kans om je op Ibiza, Zuid-Afrika, Azië of Zuid-Amerika te wanen!”

Door Mans Pere

Enthousiast blikt eigenaresse Sharon Jacobs terug op de verbouwing en het nieuwe pand. “Het is écht een verschil. We zijn nu een aantal maanden open maar nog steeds is iedereen onder de indruk.” Dat is begrijpelijk gezien de nagelnieuwe salon zo veel meer en moois biedt. “We werken écht met een nieuw concept met veel meer beleving!”

Vier pijlers
“Die beleving is gericht op vier pijlers” legt Sharon uit. “We hebben allereerst de “Beauty Store” en de “Browbar”, waar iedereen terecht kan voor wenkbrauw styling en voor goed make-up advies. Je kan hier zonder afspraak voor binnen lopen. Verder is er de unieke ‘Scan Your Skin’. “Met ons huidanalyse apparaat kunnen we diep in de huid kijken. Veel aandoeningen als acné, rosacea of eczeem worden extra goed zichtbaar door deze huid scan en hierdoor. kunnen we ze heel snel opmerken.” Om dit van nóg meer kennis en kunde te voorzien gaat een groot deel van de medewerksters in september ook starten met de HBO opleiding dermatologie. “We werken al op hoog niveau met huidproblemen, maar met zo’n opleiding kunnen we nóg beter en gespecialiseerder aan de slag.”

Het laatste paradepaardje is natuurlijk de Treatment Experience, verspreid over vier thema’s. Deze behandelruimtes bieden een unieke beleving, vergelijkbaar met de landen die ze uitstralen. “Je kunt dus de ene keer tussen de wuivende palmen op Ibiza liggen, om de volgende keer te genieten van de ondergaande zon op de Zuid-Afrikaanse savanne.” Sharon lacht: “Eigenlijk kun je bij ons coronaproof op vakantie!”

Passend assortiment
Onderdeel van een fijne vakantie is uiteraard ook het kennismaken met nieuwe en bijzondere producten. Dan ben je bij Skin Corner aan het juiste adres. Sharon, enthousiast: Wekelijks vernieuwen wij ons assortiment wat past bij het seizoen. Ook staan er weer zoveel mooie ontwikkelingen op gebied van make-up en zomerse ‘nice-to-haves’ op de planning!”

Ook even er tussenuit?
“Laat die zomer maar komen!” straalt Sharon. “Een afspraak bij ons staat garant voor ontspanning en verbetering. Kom dus lekker coronaproof vakantie vieren” Bij Skin Corner kunnen zowel jijzelf als de huid, er écht even tussenuit. Ook de zomer in de bol, én in de huid krijgen? Loop eens binnen of bij het Raadhuisplein 2 in Boxmeer of neem een kijkje op www.skincorner.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant