Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek

Ik blijf lid campagne van start

  •   keer gelezen

LAND VAN CUIJK | De verenigingen in het Land van Cuijk hebben hun leden nu juist hard nodig. “Ook al hebben we, met zijn allen, het afgelopen jaar niet optimaal gebruik kunnen maken van alle faciliteiten. We kunnen het verenigingsleven niet missen. Daarom zijn wij als gemeenten van het Land van Cuijk deze actie gestart.”

Met #ikblijflid kan iedereen laten weten waarom hij of zij lid wil blijven van een vereniging. Wat maakt het mooi om te voetballen, een potje biljart te spelen of wellicht een mooi optreden te geven met de teamleden. Gebruik het kader op het Facebookprofiel of de #ikblijflid bij Instagram stories. En maak een mooie foto of vlog in verenigingstenue. En deel het!

Niet zo handig met social media? Bij verschillende verenigingen in het Land van Cuijk zijn er daadwerkelijke grote fotoframes achtergelaten die gebruikt kunnen worden en waarmee iedereen de vereniging kan laten weten dat ie lid blijft en ook waarom! Het is de bedoeling dat deze frames gaan rouleren. Op de website is te zien welke verenigingen de frames ontvangen hebben.

#ikblijflid
Dus maak een foto, tag #ikblijflid en de vereniging en steek ze een hart onder de riem. “En wellicht zorg jij ervoor dat er zelfs wat nieuwe leden bijkomen. Dat zou helemaal tof zijn!”

Toolbox
Via www.cuijk.nl/ikblijflid www.grave.nl/ikblijflid www.gemeente-mill.nl/ikblijflid zijn diverse items te downloaden die verenigingen zelf kunnen gebruiken om campagne te voeren. Verder is op Facebook een frame te zetten om de profielfoto en binnenkort kan iedereen op Instagram gebruik maken van de gifjes, te vinden met ikblijflid! “Hiermee laat je zien dat je trots bent op jouw vereniging en lid blijft!”

Meer berichten