Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Over een paar weken staat het hier vol met tentjes en campingstoelen.
Over een paar weken staat het hier vol met tentjes en campingstoelen. (Foto: Ten Haaf Fotografie)

In de Heeswijkse Kampen in Cuijk komt een heuse buurtcamping: ‘Het wordt een leuke ontmoetingsplek voor iedereen’

  •   keer gelezen

CUIJK | De Heeswijkse Heuvel, het park in de Cuijkse wijk Heeswijkse Kampen, wordt van vrijdag 30 juli tot en met zondag 1 augustus omgetoverd tot ware buurtcamping. Opgezet door een viertal actieve Cuijkenaren moet deze camping de buurt verder verbinden. 

“Drie dagen lang is dit prachtige park een gemoedelijke camping, waar buurtbewoners elkaar beter leren kennen. Van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren” schrijven de initiatiefnemers op hun Facebookpagina. “Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk.” Iedereen is van harte welkom om deel te nemen en de buren te leren kennen tijdens een ontspannen vakantie in eigen omgeving. Kom jij ook lekker luieren, badmintonnen of barbecueën met de buren?

Het idee voor de buurtcamping is volgens de initiatiefnemers al ontstaan in 2020. Maar door de inmiddels bekende coronaredenen kon het ludieke plan niet doorgaan. Nu wordt het idee alsnog werkelijkheid.

Kosten
De prijs voor dit 3-daagse buurtcamping arrangement is inclusief staanplaats/ ontbijt /lunch /avondeten/ koffie/thee/limonade activiteiten en entertainment. Plekjes zijn nu al te reserveren

Voor personen met een kleine portemonnee: €22,50 p.p.
Voor personen uit Cuijk en de omgeving: €45,00 p.p.
Voor kinderen hanteren we een speciaal tarief van €15,00 per kind.

Meehelpen?
Daarnaast wordt er nog gezocht naar vrijwilligers die graag de handen uit de mouwen steken voor de buurt. “Meld je aan als vrijwilliger en kampeer gezellig 3 dagen mee..” Bekijk wat jij kunt doen op: https://debuurtcamping.nl/camping/cuijk/

Heb je ideeën of vragen naar: JosNielen@debuurtcamping.nl

Meer berichten