Het Aldendrielpark
Het Aldendrielpark

Openbare vergadering oprichting Stichting Aldendrielpark Mill

Algemeen 176 keer gelezen

MILL | Een aantal omwonenden en belanghebbenden van het Aldendrielpark in Mill willen een stichting oprichten om het beheer en exploitatie van het park over te nemen van de gemeente Mill en Sint Hubert. Zij zijn van mening dat het onderhoud en de mogelijkheden in het Aldendrielpark beter kan en moet. Ondertussen is er een 12-koppig bestuur gevormd en worden alle voorbereidingen getroffen om de Stichting Aldendrielpark formeel op te richten. Ook wordt met de gemeente besproken welke mogelijkheden er zijn om taken over te dragen aan de stichting en hoe dit alles vast te leggen is in een mogelijk gewijzigd bestemmingsplan en of convenant.

Het bestuur van Stichting Aldendrielpark Mill wil eerst ook graag samen met omwonenden en belanghebbenden inventariseren wat er wel en niet zou moeten gebeuren in het park aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg. Denk aan een eventuele herinrichting van het groen, paden, wel of geen speeltoestellen voor kinderen en welke (kleinschalige) activiteiten zouden er wel en niet mogelijk moeten kunnen zijn en hoe vaak. Dit alles wil men vervolgens verwerken in een toekomstvisie.

Om de wensen en ideeën van omwonenden en belanghebbenden te inventariseren en de plannen van de stichting toe te lichten, is er donderdag 24 juni om 19.30 uur een openbare vergadering met omwonenden en belangstellenden. Dit in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Door de actuele coronaregels is er een maximum aantal van 50 bezoekers wat hierbij aanwezig kan zijn. Tevoren aanmelden is dus noodzakelijk.

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dan kunt u zich aanmelden via: info@aldendrielpark.nl of tel. 0485 32 56 34.

Het bestuur van Stichting Aldendrielpark Mill in oprichting bestaat uit:
Cees Berends - voorzitter;
Ellen Kremers - secretaris;
Raymond van Putten - penningmeester;
Overige bestuursleden:
Ad Heijs;
Roberto Knuwer;
Ton Theunissen;
Martien Strijbosch;
René Schipperheijn;
William van Gemert;
Piet Gerrits;
Pieter Verstraaten;
Corné Kremers;

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant