<p>Bij de kruidenworkshop wordt met diverse kruiden uit de biologische Moe&rsquo;stuijn een gepersonaliseerde vinaigrette gemaakt. </p>

Bij de kruidenworkshop wordt met diverse kruiden uit de biologische Moe’stuijn een gepersonaliseerde vinaigrette gemaakt.

Kruidenworkshop bij de Boergondische Tuijn

  •   keer gelezen

SINT ANTHONIS | De Boergondische Tuijn verzorgt diverse tuin-gerelateerde-, creatieve-, en kookworkshops voor groepen in combinatie met een rondleiding, huisgemaakt gebak, Dwars dur d’n Hof-lunch, High-Tea, soepen-, quiches-, saladebuffet bereidt met zoveel mogelijk biologische producten uit eigen tuin.

Bij de kruidenworkshop wordt met diverse kruiden uit de biologische Moe’stuijn een gepersonaliseerde vinaigrette gemaakt. In De Boergondische Tuijn staan ongeveer 100 verschillende kruiden, ieder met hun eigen bijzondere werkzame bestanddelen.

Na een rondleiding langs al deze kruiden en uitleg over deze werkzame bestanddelen kan men een gepersonaliseerde vinaigrette maken die gezond is voor je lijf en je lijf beter laat functioneren en ondersteunt. In biologische olijfolie en in appel-, of witte wijn azijn kunnen deelnemers de kruiden doen die ze zelf hebben uitgekozen en die goed zijn voor hun gezondheid.

Voor meer informatie neem contact op met de Boergondische Tuijn www.deboergondischetuijn.nl

Meer berichten