Glasvezelnetwerk in het Land van Cuijk is bijna klaar

  •   keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Het einde van de aanleg van het glasvezelnetwerk in het Land van Cuijk is in zicht. Het grootste gedeelte van de huizen en bedrijven in de gemeenten zijn inmiddels aangesloten op het nieuwe netwerk en kunnen genieten van supersnel en stabiel internet. Inwoners die nog gebruik willen maken van de gratis aansluiting hebben nog tot 1 juli om een abonnement af te sluiten.

Sint Anthonis is al helemaal aangesloten en in de overige gemeenten wordt de laatste hand gelegd aan het realiseren van de laatste huisaansluitingen.

De inwoners met een gratis aansluiting in huis kunnen nu nog kosteloos worden aangesloten op het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Bewoners die hulp willen ontvangen bij de keuze en de overstap, kunnen vrijblijvend een afspraak maken met een onafhankelijke glasvezeladviseur via e-fiber.nl/persoonlijk-advies. De deadline voor het afsluiten van een abonnement bij één van de deelnemende providers is 1 juli 2021. Later meedoen blijft mogelijk, maar dan wordt er minimaal €450,- in rekening gebracht.

Meer berichten