Maurice en Dick zijn al hun hele leven lang maatjes.
Maurice en Dick zijn al hun hele leven lang maatjes.

VIND, het verhaal van vrienden Dick en Maurice

  •   keer gelezen

OVERLOON | In het hagelnieuwe kantoorverzamelgebouw EigenLoon, vinden we het smaakvol en gezellig ingerichte kantoor van VIND Makelaardij & Financieel Advies. In juni is financieel adviseur Maurice Lemmens (34) aangesloten bij het bijna vier jaar jonge bedrijf van Dick Arts (33).

De vriendschap van Overloners Dick en Maurice begon in de zandbak. Ze hebben zowat hun gehele schoolcarrière bij elkaar in de klas doorgebracht en tijdens hun studie hebben ze samen op kamers gezeten. De twee zijn elkaar, ook na hun studententijd, niet uit het oog verloren. 

Hun gezamenlijke zakelijke interesse in de woning- en financiële markt bracht ze opnieuw bij elkaar. Maurice koos afgelopen maand om in het bedrijf van zijn vakgenoot en jeugdvriend te stappen. Daarmee is een veelbelovende samenwerking bij VIND Makelaardij & Financieel Advies werkelijkheid geworden.

Geen zorgen, daar zorgen wij voor! 
Dat is de slogan en de grote kracht van het duo. “Wij kunnen echt alles op het gebied van wonen. We helpen bij de verkoop en aankoop van de woning. Het afsluiten van de hypotheek en alle particuliere en eventuele zakelijke verzekeringen voor ondernemers. Dat is een combinatie van diensten die je niet vaak onder één dak tegenkomt. Wij kunnen echt ontzorgen omdat wij het hele traject van A tot Z uit handen kunnen nemen. Met één aanspreekpunt. Een makelaar en een financieel adviseur in één adviesbureau.”

“Jou ontzorgen doen we met heel veel plezier. Wij vinden het niet uitsluitend leuk om huizen te verkopen, hypotheken en verzekeringen te verstrekken. Natuurlijk liggen hier onze interesses. Maar wat ons pas echt voldoening en plezier geeft, is anderen helpen om hun wensen te realiseren en financiële zorgen uit handen te nemen. We ontzorgen, helpen en denken echt mee, als makelaar en financieel adviseur.”

“Wij doen ons werk met veel enthousiasme. Als de situatie het toe laat ook met de nodige humor. Ons werk is pas écht af als ook de klant ons tevreden met een lach op zijn gezicht uitzwaait, liefst vanuit zijn of haar nieuwe woning.” 

En daarna? 
“Daarna blijven we graag over de schouder van de klant meekijken. De nazorg nemen we graag voor onze rekening. Dat hoort gewoon zo. Persoonlijke situaties van mensen veranderen nou eenmaal. Het is belangrijk dat de hypotheek en verzekeringen worden afgestemd op die veranderingen. Een soort financiële huisarts zou je kunnen zeggen, maar dan wel eentje die natuurlijk ook zelf van zich laat horen.”

“Zin in een bakje koffie? De deur staat bij ons altijd open”, zeggen Dick en Maurice.

VIND Makelaardij en Financieel Advies - Alles voor een zorgeloze verhuizing! 
VIND Makelaardij en Financieel Advies. Kantoorverzamelgebouw EigenLoon, Irenestraat 12, Overloon. Telefoon: (0478) 700 510 Dick Arts: (06) 1511 1607, Maurice Lemmens: (06) 1989 0651. Neem voor informatie of het maken van een afspraak een kijkje op www.vindmakelaardij.nl of www.vindfinancieeladvies.nl

Meer berichten