<p>Jeugdleden Luuk Arts en Cas Muyris mochten het jubileumshirt en de jubileumbal van het 90-jarige JVC Cuijk onthullen.</p>

Jeugdleden Luuk Arts en Cas Muyris mochten het jubileumshirt en de jubileumbal van het 90-jarige JVC Cuijk onthullen.

Sponsoren en JVC United geëerd met shirt en bal

  •   keer gelezen

CUIJK | Met een plechtig gezicht en met de grootst mogelijke voorzichtigheid wisten de jeugdleden Luuk Arts en Cas Muyris het omhulsel te verwijderen van het jubileumshirt en de jubileumbal van het 90-jarige JVC Cuijk op het feestje bij Marc Sport.

Afgelopen zaterdag bedankte voorzitter van JVC Cuijk Ton van Elk de Freese alle sponsoren (Hofmans, Kingspan, Marc Sport) en de leden van verdienste die een bijdrage hebben geleverd aan het presenteren van de jubileumshirts. Verder werd enthousiast het glas geheven ter ere van de vrijwilligers van JVC United. Zij maakten het voetbal voor de Cuijkse jeugd op de competitieloze zaterdagen tijdens de lange coronaperiode tot een groot plezier. Een bijzondere prestatie. Ook de winnaars van de zeskamp bij de zaterdagactiviteiten werden gehuldigd.

Allen kregen het fraaie jubileumshirt of de jubileumbal als geschenk door de voorzitter uitgereikt. Eens in de drie weken zal onder de kopers van het jubileumshirt de jubileumbal worden verloot. Als eerste winnaar was Peter Pluk zeer verguld met dit bijzondere leder.

De finishing touch was het gebaar van jeugdlid en jonge ondernemer Mats Heijl die trakteerde op een overheerlijk en vaak royaal uitgevallen schepijsje uit zijn gloednieuwe ijskar.

Meer berichten