Samantha Regeer en Dette Koenders met twee van de wandelaars van Vind je Maatje.
Samantha Regeer en Dette Koenders met twee van de wandelaars van Vind je Maatje. (Foto: Sociom)

Sociom brengt je in beweging

  •   keer gelezen

BOXMEER | Sinds een aantal weken zijn wij gestart met Vind je Maatje. Dit is een wekelijkse activiteit waaraan je kunt meedoen als je behoefte hebt aan meer contact en het leuk vind om met een ander te wandelen. Er zijn al een aantal deelnemers, maar wij zijn op zoek naar nog meer enthousiaste wandelaars!

Elke dinsdag verzamelen we tussen 09.50 uur en 10.00 uur bij The Unit, De Raetsingel 5 in Boxmeer. Vanaf dit vertrekpunt kan ieder tweetal een uur of korter wandelen, waarbij de afstand mag variëren. Ook mensen met een rollator en scootmobiel zijn van harte welkom! Na afloop is er de mogelijkheid om gezamenlijk een kopje koffie of thee te drinken.

Wandel jij graag mee, of kom je liever eerst een keer kennismaken? Laat het weten door een mail te sturen naar dettekoenders@sociom.nl of bel via 06-10430039.

Wandelcafé
Wist je dat er op vrijdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur ook wandelingen worden georganiseerd vanuit de Driewiek? Samen met anderen wandel je een uur, ongeveer 5km door het mooie Boxmeer en omgeving. Na de wandeling kun je samen nog iets drinken in het buurthuis. Nieuwsgierig? Kom aanstaande vrijdag een kijkje nemen op de Jeroen Boschstraat 49 in Boxmeer.

Meer berichten