Een welverdiend, knallend feest op Metameer. Met z'n allen op het schoolplein van de locatie Stevensbeek om samen te vieren dat je bent geslaagd. Van harte gefeliciteerd allemaal!
Foto’s: Veronique Verhoeven
Een welverdiend, knallend feest op Metameer. Met z'n allen op het schoolplein van de locatie Stevensbeek om samen te vieren dat je bent geslaagd. Van harte gefeliciteerd allemaal! Foto’s: Veronique Verhoeven

Hoera, geslaagd op Metameer! De vlag mag uit!

  •   keer gelezen

STEVENSBEEK/BOXMEER | Alle examenleerlingen van Metameer hebben het verlossende telefoontje van hun mentor gehad. Ze zijn geslaagd of moeten nog een herexamen maken. Vanwege de situatie met corona mogen leerlingen hun examens dit jaar spreiden over twee tijdvakken.

De geslaagden kwamen naar school om hun cijferlijst en Metameerwimpel op te halen. Bij de meesten hangt de Metameerwimpel nu uit. Deze leerlingen sluiten een bijzondere periode feestelijk af. Ze hebben hun diploma op Metameer meer dan verdiend. Op de dag van de uitslag zetten de mentoren hun leerlingen letterlijk en figuurlijk extra in het zonnetje.

Festijn op het schoolplein
In Stevensbeek verzamelden leerlingen en veel ouders zich op het grasveld voor de school. De sfeer van een echt feestje zat er goed in. Ballonnen, de rode loper, een echte DJ en natuurlijk een glaasje bubbels en wat lekkers. Samen met klasgenoten en docenten vieren dat je bent geslaagd. Proost!

Jenaplan ‘drive thru’
Leerlingen van de locatie jenaplan Boxmeer kwamen per gezin met de auto naar school. De Stationsstraat was omgetoverd tot een ‘drive thru’. De auto’s reden langs de verschillende stands waar de geslaagden hun cijferlijst uitgereikt kregen, de Metameerwimpel, (kinder)champagne, petit fours en popcorn. Aan het einde hingen leerlingen uit de auto voor een geweldige foto. Een knallend feest met de talentvolle school-DJ Kaj Veltman, slingers en ballonnen om te vieren dat je bent geslaagd!

Meer berichten