Zorgboerderij Samen aan de Venrayseweg in Overloon.
Zorgboerderij Samen aan de Venrayseweg in Overloon. (Foto: Google Streetview)

Nieuwe generatie bij Zorgboerderij Samen

  •   keer gelezen

OVERLOON | Zorgboerderij Samen in Overloon wordt doorgegeven aan de jongere generatie. Per 1 juli neemt Jens Hoenselaar, samen met José van Hoenselaar en Mathijs van Gaal, het stokje over van oprichtster Iet Cremers. In een brief gericht aan alle bezoekers, familieleden, vrijwilligers en hulpverleners ligt Iet haar moeilijke beslissing toe, en bedankt ze alle betrokkenen.

“Er zal niet veel veranderen, want buiten het feit dat ik niet meer bij Zorgboerderij Samen zal werken, blijft het dagelijkse leven op de boerderij hetzelfde” vertelt Iet “Wat ook zeker blijft is het Wij-gevoel en de gelijkwaardigheid die het uitgangspunt is van Zorgboerderij Samen. Daar gaan Jens, José en Mathijs voor zorgen. Ze geven aan dat ze verder zullen werken aan de positie die Samen nu heeft en streven ernaar dat vast te houden en nog verder uit te bouwen.”

“Graag wil ik iedereen bedanken die mij de afgelopen dertien jaar heeft geholpen om Zorgboerderij Samen te laten uitgroeien tot een plaats waar bezoekers zich veilig en thuis kunnen voelen.”

Meer berichten