In de installatie- & elektrotechniek is nu, en in de komende jaren, enorm veel te beleven.
In de installatie- & elektrotechniek is nu, en in de komende jaren, enorm veel te beleven.

Installatie- & elektrotechniek betekent baangarantie!

Algemeen 228 keer gelezen

CUIJK | In de installatie- & elektrotechniek is nu, en in de komende jaren, enorm veel te beleven. De energietransitie is er mede de oorzaak van dat de installateurs het razend druk hebben en op zoek zijn naar goed opgeleid personeel. Het gevolg daarvan is dat wie nú een opleiding in de installatie- en/of elektrotechniek gaat volgen daar een mooie carrière mee tegenmoet gaat.

IW Zuid-Oost is een samenwerkingsverband van meer dan 200 installateurs in Limburg en Zuid-Oost Brabant. “Al meer dan 25 jaar leiden wij, samen met de regionale opleidingscentra (roc’s) mensen op in de installatie- & elektrotechniek. In Cuijk hebben we daarvoor een praktijklocatie ingericht waar we een kwalitatief goede opleiding bieden die perfect aansluit bij de behoefte van de installatiebranche. Doordat al die bedrijven met elkaar samenwerken heeft dat een aantal voordelen: Zo garanderen wij een BBL werkplek met uiteindelijk een diploma niveau 2, 3 of 4. Die werkplek hoeft je niet zelf te zoeken, dan doen wij voor je. Daarnaast krijg je extra begeleiding en praktijkscholing (naast de theorie).”

“We willen dat graag aan iedereen laten zien en houden daarvoor een Open Avond op vrijdag 25 juni 2021 (van 17:30 - 20:00). Meld je wel van te voren aan via www.iwnederland.nl/zuid-oost/voorlichting.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant