Afbeelding
Foto: PLUS Verbeeten.

Makkelijker en sneller afrekenen bij PLUS Verbeeten

Algemeen 2.056 keer gelezen

OVERLOON / VIERLINGSBEEK | Vanaf heden doen klanten van PLUS Verbeeten nog sneller hun boodschappen. Het is nu namelijk mogelijk om de boodschappen zelf af te rekenen. Door deze zogenoemde Selfpay en Scan & Go varianten bepalen klanten zelf welke manier van afrekenen hun voorkeur heeft. 

Klanten kunnen bij de ingang een handscanner meenemen om tijdens het boodschappen doen de producten te scannen. Als ze klaar zijn, wordt de scanner in een houder gezet en worden bij een kassa, zonder tussenkomst van een kassamedewerker, de boodschappen afgerekend.

Scan & Go
Bij de zogenoemde Scan & Go variant is het mogelijk om alle boodschappen op het eind in één keer te scannen en af te rekenen. Dit wordt vooral als handig ervaren door mensen met relatief weinig boodschappen.

Om dit te realiseren heeft het kassapark een metamorfose ondergaan. Naast reguliere kassa’s zijn er nu dus ook Scan & Go kassa’s. Uiteraard zijn ook daar medewerkers beschikbaar om desgewenst de klanten te helpen.

Koen Verstegen, ondernemer van PLUS Verbeeten: “Het bieden van service zit in ons DNA. Daarom zijn we altijd opzoek naar mogelijkheden om de klant nog fijner boodschappen te laten doen. Het zelf willen afrekenen is wens die bij veel klanten leeft, ik ben dan ook blij dit vanaf nu aan te kunnen bieden. Uiteraard houden we ook genoeg reguliere kassa’s voor klanten die het fijn vinden bij een kassamedewerker te betalen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant