<p>Iedereen kan hardlopen.</p>

Iedereen kan hardlopen.

(Foto: archief.)

Hardlopen voor iedereen in gemeente Cuijk

  •   keer gelezen

CUIJK | Hardlopen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom werken GGZ Oost-Brabant en Cuijk Beweegt samen om dit mogelijk te maken voor de inwoners van Cuijk. Op gepaste afstand kunnen de inwoners samen in beweging komen en plezier beleven!

Cuijk Beweegt en GGZ Oost-Brabant willen de inwoners van Cuijk samen in beweging brengen. Een toegankelijke manier om mensen bij elkaar te brengen is sport. Daarom is gekozen voor hardlopen op een laagdrempelige manier.

Kenmerkend bij Hardlopen Voor Iedereen is het zeer rustig opbouwen en tegelijkertijd plezier beleven. Iedereen mag meedoen. Er wordt geen basisconditie verwacht en er is zeker geen onderlinge concurrentiestrijd. Samen bewegen, is samen plezier maken! Deelname is vrijblijvend en gratis. Beweegcoach Youp: “Sport brengt verschillende werelden samen. Om te zorgen dat de cliënten meer betrokken raken in de buurt met de inwoners en andersom is sport natuurlijk een mooi middel om dit realiseren!” Running therapeut en ambulant begeleider Sonja: “Hardlopen past in een gezonde leefstijl. Het zorgt voor sterke gezondheidsverbeteringen op fysiek, psychisch en mentaal gebied. Samen hardlopen motiveert en stimuleert.”

Tijden en locatie
Iedere woensdag vanaf 23 juni zal het Hardlopen voor Iedereen plaatsvinden vanaf MFA de Valuwe. Het hardlopen is van 09:00 tot 10:00.

Meer weten over Hardlopen voor iedereen? Neem een kijkje op www.cuijkbeweegt.nl/kalender/hardlopen-voor-iedereen/ of neem telefonisch contact op met Sonja 06-83302079

Meer berichten