Afbeelding

Thema-avond 'Mediawijsheid' in De Weijerhof

Onderwijs 24 keer gelezen
BOXMEER - Basisschool De Weijerhof in Boxmeer houdt maandag 23 maart een thema-ouderavond 'Mediawijsheid'. Tijdens deze avond besteedt Frank Reinders, ICT-onderwijs- begeleider bij Schoolupdate, onder andere aandacht aan sociale netwerken, cyberpesten en de vraag wat de verantwoordelijkheid is van de leerlingen, de school en de ouders.

[image=48550]

'Mediawijsheid' is alle kennis en vaardigheden en de mentaliteit die mensen nodig hebben om bewust, kritisch en actief mee te doen in de wereld van vandaag en morgen, waarin media een bepalende hoofdrol speelt.
Mediawijs word je niet vanzelf: omgaan met media moet je leren. Wat is het? Welke kansen heeft het, maar ook welke gevaren? Kinderen zijn steeds actiever op het internet. Maar zijn ze eigenlijk wel zo handig als ze zelf graag denken en weet u wat uw kind eigenlijk allemaal doet op internet?

Aanmelding
De thema-ouderavond 'Mediawijsheid' is op maandag 23 maart van 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) tot circa 21.30 uur in de aula van Basisschool De Weijerhof (ingang schoolplein Weijerstraat.) Aanmelden via
. Meer informatie: http://www.schoolupdate.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant