Van 20 tot 23 juli kunnen deelnemers hét vierdaagse gevoel beleven en een alternatieve Vierdaagse-medaille verdienen.
Van 20 tot 23 juli kunnen deelnemers hét vierdaagse gevoel beleven en een alternatieve Vierdaagse-medaille verdienen. (Foto: )

Alternatieve Vierdaagse van Uden naar Nijmegen

  •   keer gelezen

UDEN | Goed nieuws voor alle wandelfans: na het succes van de Alternatieve Vierdaagse van vorig jaar, is het ook dit jaar mogelijk om de Vierdaagse op alternatieve wijze te beleven. De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en Stichting DE4DAAGSE hebben de handen ineengeslagen en een alternatief bedacht: de alternatieve Vierdaagse 2021. Van 20 tot 23 juli kunnen deelnemers hét vierdaagse gevoel beleven en een alternatieve Vierdaagse-medaille verdienen.

De deelnemers kunnen zelf kiezen vanaf waar en welke afstand ze willen lopen. Registreren kan via www.alternatievevierdaagse.nl. Daarnaast is er de mogelijkheid om via de vernieuwde Alternatieve 4-daagse app de gelopen routes van de deelnemers iedere dag te volgen en registreren.

Intersport Superstore Uden heeft samen met de KWBN op vrijdag 23 juli een wandeltocht georganiseerd. De route is van Uden naar Nijmegen, waarbij de wandelaars toch kunnen eindigen op de Via Gladiola in Nijmegen. In totaal is er plek voor 250 wandelaars. Tijdens deze prachtige tocht van ongeveer 30 kilometer zijn er voldoende mogelijkheden om te rusten, en zijn er genoeg horecagelegenheden om een versnapering te nemen. De start is vanaf 08.00 uur bij Intersport Superstore Uden.

Aanmelden
Op vrijdag 23 juli is outdoorschoenspecialist LOWA de gehele dag met de LOWA Experience Trailer bij Intersport Superstore Uden aanwezig. Wil je meewandelen? Geef je dan snel op via www.intersport.nl/inschrijven-alternatieve-4daagse.html, want er zijn maar 250 plaatsen beschikbaar.

Meer berichten