Foto: Ties van Dooren

Koninklijke Onderscheiding voor Annemie Raedts-van den Goor en Speld van Verdienste voor Herman Reijnen

  •   keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Zondag 18 juli nam het bestuur van Stichting Joffershof in Vierlingsbeek afscheid van mevrouw Raedts-van den Goor als bestuurslid van de stichting en van de heer Herman Reijnen als vrijwilliger van gemeenschapshuis Joffershof. Burgemeester Van Soest reikte bij die gelegenheid twee onderscheidingen uit.

Mevrouw Annemie Raedts-van den Goor heeft een Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen.
Ruim 25 jaar was zij secretaris van de stichting, waar ze naast haar bestuurstaken allerlei hand-en-spandiensten verrichtte. Ook heeft zij zich vrijwillig ingezet van 1997 tot 2007 bij peuterspeelzaal Pompelientje. Daarnaast was mevrouw Raedts-van den Goor een waardevolle vrijwilliger voor de parochie in Vierlingsbeek, waar zij van 2001 tot 2015 deel uitmaakte van de werkgroep Kindernevendienst en de werkgroep Communie. Sinds 2006 is zij bestuurslid van Zangroep Joyful in Sambeek.

De heer Herman Reijnen ontving de Speld van Verdienste van de gemeente Boxmeer. Hij was 25 jaar vrijwilliger bij het gemeenschapshuis waar hij de beheerder was op vrijdag- en maandagavond. Daarnaast stond hij altijd klaar voor allerlei klusjes. 

Meer berichten