<p>Herenboeren Land van Cuijk ondertekenen intentieverklaring</p>

Herenboeren Land van Cuijk ondertekenen intentieverklaring

(Foto: )

Herenboeren tekenen eerste intentieverklaring

  •   keer gelezen

LAND VAN CUIJK | De initiatiefgroep van Herenboeren Land van Cuijk is weer een stap dichter bij het oprichten van een Herenboerderij. Deze maand zijn de eerste intentieverklaringen door de initiatiefgroep getekend. Hiermee geven de initiatiefnemers aan dat ze de intentie hebben om in de toekomst een gezinscertificaat te kopen om deel te nemen aan de Herenboerderij.

In januari 2021 hebben we de eerste stappen gezet om een Herenboerderij in het Land van Cuijk op te richten. Er was al snel een initiatiefgroep bij elkaar die de afgelopen periode heeft onderzocht wat de mogelijkheden zijn voor een Herenboerderij in het Land van Cuijk. Daarnaast hebben we bekendheid gegeven aan het initiatief. Er waren al snel ruim honderd geïnteresseerden, en het aantal groeit nog steeds.

Daarnaast hebben we ook voorzichtig rondgekeken naar mogelijke locaties. Op dit moment zijn er oriënterende gesprekken over drie mogelijke locaties.

Eén van onze volgende stappen is het oprichten van een coöperatie. Dit willen we deze zomer gaan doen zodat we na de zomer deelnemers kunnen gaan werven en intentieverklaringen verzamelen.

Wil je op de hoogte blijven van Herenboeren Land van Cuijk, schrijf je dan in op voor de nieuwsbrief. Dit kan via de website herenboerenlandvancuijk.nl. Je kunt ons ook volgens op Facebook en LinkedIn.

Meer berichten