<p>De truckrun zal hopelijk op zondag 19 september plaatsvinden.</p>

De truckrun zal hopelijk op zondag 19 september plaatsvinden.

Truckrun Boxmeer onder voorbehoud

  •   keer gelezen

BOXMEER | Het bestuur van de Truckrun Boxmeer heeft besloten om een poging te doen om de Truckrun 2021 plaats te laten vinden. Onder het motto “Denken in mogelijkheden” is het bestuur gaan kijken hoe de Truckrun wel verreden kan worden. 

De gemeente heeft een positief advies afgegeven. Wel is het afhankelijk hoe de situatie rondom corona op dat moment is en welke regels/beperkingen de overheid hanteert. Op zondag 19 september 2021 hopen we dat de 32e editie van de Truckrun Boxmeer kan plaats vinden. Op deze dag geven wij mensen met een beperking uit de regio de mogelijkheid om in een konvooi van ruim 200 vrachtwagens mee te rijden door het Land van Cuijk. Vanaf 23 juli start de inschrijving voor dit evenement.
Zowel chauffeurs als cliënten kunnen zich vanaf deze dag weer aanmelden. Dit kan eenvoudig via www.truckrunboxmeer.nl. Op deze manier beschikken wij automatisch over alle benodigde gegevens en krijgt u meteen een bevestiging via email met de gegevens van de aanmelding.

Hierbij wel de opmerking dat aanmelden, geen recht geeft op deelname. Dit aangezien de organisatie op dit moment geen idee heeft hoe groot het aantal aanmeldingen van zowel cliënten als chauffeurs zal zijn. Tevens is het dit jaar ook niet mogelijk dat er begeleiding van cliënten mee rijdt. Ook familieleden/kennissen van chauffeurs kunnen dit jaar niet meerijden gezien de 1.5 maatregel. Verder dienen deelnemers een vaccinatiebewijs of een negatieve test uitslag, die geldig is op 19 september, te kunnen laten zien. De organisatie zal alles in het werk stellen om het evenement door te laten gaan en dit op een verantwoorde wijze plaats te laten vinden. 

Meer berichten