Het station Mook-Molenhoek
Het station Mook-Molenhoek (Foto: SK-Media)

Geen treinverkeer tussen Mook en Nijmegen van 31 juli t/m 8 augustus

  •   keer gelezen

MOOK / MOLENHOEK | ProRail gaat het spoor tussen Mook en Nijmegen onder handen nemen. Van zaterdag 31 juli tot en met zondag 8 augustus zullen er hierom geen treinen rijden op het genoemde traject. Arriva zet vervangend busvervoer in. 

Met het wegvallen van de treinen zullen reizigers in Mook een andere manier moeten vinden om in Nijmegen te geraken. Maar ook voor reizigers uit Cuijk en Boxmeer heeft dit natuurlijk consequenties. Allen kunnen zij in Molenhoek bij de Lindelaan opstappen op een Arriva bus. Deze zet hen vervolgens in Nijmegen af op ofwel het centraal station of Station Heyendaal. Uiteraard zijn dit ook de opstaplocaties voor de terugweg.

De werkzaamheden zullen dus sterk van invloed zijn op alle reizigers in de regio, en de nodige hinder opleveren. Geadviseerd wordt op kort voor vertrek de reis te checken en voor het meest actuele reisadvies. NS zal de reizigers vroegtijdig (op stations, in de treinen, online (www.ns.nl) en via de media) informeren over de aanpassing in de dienstregeling. Arriva zal dit doen via www.arriva.nl.

Meer berichten