<p>De HEMA in Boxmeer gaat enkele weekjes haar deuren sluiten.</p>

De HEMA in Boxmeer gaat enkele weekjes haar deuren sluiten.

(Foto: )

HEMA Boxmeer wordt van top tot teen verbouwd

  •   keer gelezen

BOXMEER | “Alles tussen het plafond en de vloer wordt vernieuwd. Inclusief de vloer en het plafond zelf!” Maarten Pieper, directeur bij de Boxmeerse HEMA, is bijzonder te spreken over de aanstaande verbouwing. Vanaf vrijdag 13 augustus tot en met woensdag 8 september zal het warenhuis haar deuren even moeten sluiten. “Maar het is een investering in de toekomst!”

“Retail is innoveren. Dat moet je blijven doen. Misschien dat het klanten nog niet zo opviel, maar wij zagen wel dat het tijd werd voor iets nieuws.” Varierend van ingrijpend tot eenvoudig en noodzakelijk benoemt Maarten een aantal van de geplande innovaties. Onder andere duurzame ledverlichting en zelfscankassa’s staan in de planning. “Het meest ingrijpende wordt de presentatie van onze producten. We willen nóg meer inspireren. Men wil nog meer kunnen ruiken, proeven en voelen.” Middels een andere indeling en dito presentatie tracht de Boxmeerse HEMA op dit consumentenverlangen in te spelen.
“Maar hiervoor moeten we dus verbouwen. Het is jammer dat we daarom tijdelijk dicht moeten, maar uiteindelijk is dit voor de klant wel het fijnste. Zo kunnen we de bouwtijd enorm verkorten.” Maarten benadrukt dat donderdag 12 augustus de laatste verkoopdag zal zijn. Vanaf 9 september is de HEMA dan weer ”volledig aangepast aan de wensen van deze tijd.”

Meer berichten