<p>Pastoor James is aangekomen in Mill.</p>

Pastoor James is aangekomen in Mill.

Pastoor James maakt kennis met parochie De Goede Herder

  •   keer gelezen

MILL | Pastoor James is aangekomen in Mill! Vanaf 1 augustus gaat hij aan de slag in de vijf geloofsgemeenschappen van Parochie De Goede Herder. De eerste maand zal hij gebruiken om mensen te leren kennen; zeker de mensen waarmee hij samenwerkt als pastoor. Zo zal hij in elke geloofsgemeenschap een mis komen opdragen, samen met pastor Bas van Dijk.

Zijn “kennismakingsronde” begint in Wilbertoord, waar hij op zaterdagavond 31 juli aanwezig zal zijn in de mis. De daaropvolgende zondagmorgen doet hij de mis in Langenboom. Zaterdag 7 augustus is hij dan in Haps en op zondag 8 augustus zal hij de mis doen in Mill. Een week later, op 14 augustus, maakt hij kennis met Sint Hubert. Daarna gaat pastoor James als zelfstandige priester zijn werk doen in Parochie De Goede Herder.

In de maand augustus is pastoor Van der Meijden nog steeds actief bij de weekendvieringen. In de maand augustus zal hij in elke geloofsgemeenschap afscheid komen nemen. Zijn “afscheidsronde” ziet er als volgt uit: Op zaterdag 7 augustus neemt hij afscheid in Wilbertoord, en op 8 augustus in Langenboom. Het afscheid van Haps vindt plaats op zaterdag 21 augustus en op 22 augustus komt Van der Meijden voor de laatste keer in Sint Hubert. Zondag 5 september zal de afscheidsronde worden besloten in Mill. Daarna zal men hem minder vaak zien in de weekendvieringen en kan hij genieten van een welverdiende rust, hopelijk in een goede gezondheid.

Meer berichten