Kom jij ook naar het opblaasspektakel in Linden?
Kom jij ook naar het opblaasspektakel in Linden? (Foto: )

Camping het Loo organiseert groots luchtkussenfestijn

  •   keer gelezen

LINDEN | ‘Zomerfestival ‘t Loo’. Dat wordt er woensdag 4 augustus georganiseerd op Camping ‘t Loo in Linden. Met een vijftal grote luchtkussens kan ieder kind in de buurt, klein én groot, zich een hele zomermiddag vermaken. Iedereen is van harte uitgenodigd. 

Van de welbekende stormbaan tot een uitdagend levend tafelvoetbalspel en ‘bij mooi weer ook iets met water’. Het Beugense Fun-Pro verzorgt de opblaasbare attracties. “Het idee om eens samen iets leuks te organiseren bestond al wel even. Het was alleen even wachten op een mooi moment” vertelt Kees Hermans van Fun-Pro.

Of men nou uit Linden, Beers of nóg verder komt, alle kinderen, jong en oud, zijn woensdag welkom om plezier te maken. “En ouders kunnen gewoon lekker op het terras een drankje doen. Er is begeleiding genoeg.” Een medewerkster van de camping benadrukt dat er een aantal bijzondere luchtkussens zijn waar deze volwassenen misschien zelf ook plezier aan kunnen hebben: “Dat levend tafelvoetbal, dat is best nog actief en moeilijk. Dat is écht leuk voor de grotere!”

Iedereen is woensdag 4 augustus welkom van 11:00 tot 17:00 uur bij Camping ‘t Loo in Linden. Kijk ook eens op fun-pro.nl en campinghetloo.nl

Meer berichten