Komt u het prachtige werk van Theo ook bewonderen?
Komt u het prachtige werk van Theo ook bewonderen?

Bijzondere expositie van Theo van Kessel in zijn nieuwe atelier

Algemeen 380 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Onlangs heeft Theo van Kessel zijn atelier helemaal verbouwd. Het is een mooie representatieve ruimte geworden. De Vierlingsbeekse autodidact schilder houdt daarom drie zondagen op een rij een mooie expositie. Iedereen is op 15, 22 en 29 augustus welkom om Theo’s schilderkunst, en nieuwe atelier, te bewonderen. 

“Het is altijd een wens geweest om vanuit thuis mijn grote hobby uit te kunnen oefenen. In deze ruimte kan ik nu mensen ontvangen, exposities organiseren en ik heb ook voldoende plek om te kunnen schilderen”, zegt Theo. Dat kunstschilderen zijn grootste hobby is al bij menigeen bekend. Voor diegene die dat nog niet weten maar geïnteresseerd zijn, is er het open atelier. “Ik zal u dan ook persoonlijk en met veel enthousiasme te woord staan. Mocht u verhinderd zijn deze dagen dan kunt u nog altijd een afspraak maken (tel. 06-15134756) voor een persoonlijke rondleiding.”

De expositie, als eventuele afspraken, vinden altijd plaats met in acht name van alle coronamaatregelen. Het atelier, gelegen aan de Grotestraat 26 in Vierlingsbeek, is geopend op 15, 22 en 29 augustus van 11:00 tot 16:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant